Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Het belanghebbendenorgaan, wat verandert er bij jouw pensioenkring?

Gepubliceerd op:

Elke pensioenkring bij Stap heeft een belanghebbendenorgaan, het BO. Op die manier is de medezeggenschap geregeld. Bij de pensioenkringen Aon Groep Nederland, Eastman en Douwe Egberts zijn er wisselingen in het belanghebbendenorgaan.

Lees meer

Pensioenkring Holland Casino: de nieuwe regels voor je pensioen zijn bekend

Gepubliceerd op:

U weet vast al dat er nieuwe regels voor pensioen aankomen, deze gaan naar verwachting per 1 januari 2025 in. We zijn er nog druk mee bezig, maar er is ook al veel bekend. Wilt u weten wat er verandert? Ontdek dan wat straks voor u geregeld is.

Lees meer

Verkort jaarverslag 2023 online beschikbaar

Gepubliceerd op:

Onlangs hebben we ons jaarverslag over 2023 gepubliceerd. Hierin staan de ontwikkelingen van ons pensioenfonds van het afgelopen jaar.

Lees meer

Blog: Bijna met pensioen. Wat nu?

Gepubliceerd op:

We hopen allemaal dat we ons pensioen op een goede manier en in goede gezondheid bereiken. Daar werken we letterlijk naartoe. En dan is het plotseling zover. Je bent de zestig al een tijdje gepasseerd en ontkennen kan niet meer: het is tijd om na te denken over de invulling van je pensioen.

Lees meer

Nieuw bij Stap: Pensioenkring Astellas

Gepubliceerd op:

Met ingang van 1 januari 2024 heeft Stichting Pensioenfonds Astellas de pensioenaanspraken en pensioenrechten overgedragen aan Stap. De Nederlandsche Bank heeft in december de verklaring van geen bezwaar afgegeven voor de collectieve waardeoverdracht naar Stap.

Lees meer

Telefoonnummers Stap