Zoeken

Ons aanbod

U kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een pensioenkring met meerdere werkgevers of pensioenfondsen? Dit noemen we een gezamenlijke pensioenkring. U deelt dan kosten met uw kringgenoten. Of kiest u voor iets meer ‘eigenheid’, iets meer vrijheid in het beleid? Kies dan voor een eigen pensioenkring. 

Gezamenlijke pensioenkring

U kunt kiezen voor een pensioenkring met meerdere werkgevers. We noemen dit een gezamenlijke pensioenkring, ook wel bekend als collectiviteitskring. U kunt aansluiten bij pensioenkring 2: tientallen werkgevers en pensioenfondsen gingen u voor.

Lees meer over de gezamenlijke pensioenkring.  

Uw eigen pensioenkring

U kunt ook kiezen voor een eigen pensioenkring, helemaal gericht op uw eigen pensioenregeling. Bij een eigen pensioenkring heeft u meer vrijheid in het inrichten van de pensioenregeling en het (strategisch) beleggingsbeleid. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen premie- en toeslagbeleid hanteren.

Een eigen pensioenkring behoort tot de mogelijkheden bij een belegd vermogen vanaf 350 miljoen euro. Is het belegd vermogen lager? Dan worden bijvoorbeeld de kosten per deelnemer te hoog.

Lees meer over een eigen pensioenkring.