Zoeken

Update: onze Corona maatregelen

18-03-2020

Vorige week hebben we u geïnformeerd over het effect van Corona op de financiële markten en hoe Stap hiermee omgaat. In dit bericht geven we u een update van onze maatregelen.

Pensioendesk: ook nu beantwoorden we graag uw vragen!

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben de medewerkers van onze pensioendesk zich vanaf maandagochtend 16 maart opgedeeld in twee groepen. Terwijl de ene groep op kantoor zit en uw telefoontjes beantwoordt, werkt de andere groep vanuit huis om aandacht aan uw e-mails te besteden.

We zitten dus nog wel voor u klaar. Bel ons gewoon als u een dringende vraag heeft. Is uw vraag minder dringend? Stuur dan een e-mail.

Crisis Management Team opgesteld

Stap heeft een speciaal team opgesteld dat de situatie in de gaten houdt en maatregelen neemt om de dienstverlening te monitoren.

Ontvangt u van ons een uitkering?

We hebben maatregelen genomen om dit gewoon door te laten gaan. U wordt gewoon betaald.

We blijven de ontwikkelingen volgen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het virus met extra aandacht en nemen zo nodig aanvullende maatregelen om de negatieve gevolgen voor de financiële situatie van de pensioenkringen zo beperkt mogelijk te houden. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen via onze website.