Zoeken

Wij zijn Stap

Bij Stap bieden we heldere pensioendienstverlening tegen een eerlijke prijs. Voor werknemers verzorgen we inzichtelijke pensioenen. Tegen lage kosten met een zo goed mogelijk rendement. Voor werkgevers is Stap een aantrekkelijk alternatief, zonder de zorgen en hoge kosten van een eigen pensioenfonds. Ons belangrijkste doel: de betaalde pensioenpremies leveren werknemers zoveel mogelijk pensioen op. Want de deelnemer staat bij ons voorop.

Stap is het eerste Algemene Pensioenfonds van Nederland. We zijn onafhankelijk en onze bestuursleden zijn grondig getoetst door De Nederlandsche Bank. En we hebben 2 grote, gedegen uitbestedingspartners: Aegon en TKP.

Stap is het grootste commerciële Algemene Pensioenfonds van Nederland. Dat geeft ons alle mogelijkheden om ons door te ontwikkelen. Daarbij doen we ons best ieders belangen te behartigen. Die van de overheid, de deelnemers én de werkgevers. We zijn flexibel en klaar voor de toekomst. Hoe die er ook uitziet.

Net zoals alle bedrijfstakpensioenfondsen en ondernemingspensioenfondsen is ook Stap een stichting. We zijn met financiële ondersteuning van Aegon opgezet. Met zo’n kapitaalkrachtige partner kunnen we garanderen dat we er voor de lange termijn zijn. Kiezen voor Stap is kiezen voor toekomstbestendigheid. En dankzij onze samenwerking met TKP Pensioen en Aegon Asset Management hebben we toegang tot een meer dan uitstekende pensioenuitvoering en meer dan 30 jaar ervaring in vermogensbeheer.