Zoeken

Stap verwelkomt Pensioenfonds Invista en The LYCRA Company Nederland BV

02-03-2020

Wij heten alle (gewezen) deelnemers en gepensioneerden van Pensioenfonds Invista welkom. Ook heet Stap alle werknemers van The LYCRA Company welkom, zij bouwen vanaf nu pensioen bij ons op.

Met ingang van 1 maart 2020 heeft Pensioenfonds Invista de pensioenaanspraken en pensioenrechten overgedragen aan Stichting Algemeen Pensioenfonds Stap. De Nederlandsche Bank heeft de verklaring van geen bezwaar afgegeven voor de collectieve waardeoverdracht van Invista naar Stap. Daarnaast heeft The LYCRA Company de eigen pensioenregeling voor de toekomstige pensioenopbouw van haar werknemers ondergebracht bij Stap.

Pensioenkring 2

De opgebouwde pensioenaanspraken en pensioenrechten van de circa 800 deelnemers worden ondergebracht in Pensioenkring 2, een kring waarin meerdere werkgevers zijn ondergebracht. De werknemers van THE LYCRA Company bouwen nu ook pensioen op in Pensioenkring 2.

Het totaal belegd vermogen van de aanspraken die naar Stap overgegaan zijn bedraagt circa 200 miljoen euro. Na de collectieve waardeoverdracht van Pensioenfonds Invista is het totaal belegd vermogen van Pensioenkring 2 van Stap ongeveer 850 miljoen euro.

(Gewezen) deelnemers en gepensioneerden ontvangen binnenkort meer informatie over het pensioen bij Stap en het deelnemersportaal.