Zoeken

Stap één jaar later

03-07-2017
1 jarig bestaan

Op 17 juni 2016 ontving Stap Algemeen Pensioenfonds (Stap) als eerste algemeen pensioenfonds in Nederland een vergunning van De Nederlandse Bank. Eén jaar later is Stap uitgegroeid tot een volwaardig pensioenfonds. Wij betalen pensioenuitkeringen uit, verzorgen de pensioenopbouw voor onze deelnemers en hebben onze eerste jaarverslag en jaarrekening opgesteld. We kijken terug op een succesvol en avontuurlijk eerste jaar.

Wij zijn uiteraard verheugd met ons éénjarig bestaan. Wij staan hier echter uiterst ingetogen bij stil, omdat uitbundig vieren niet in het belang van onze deelnemers is. 

In ons eerste jaar hebben wij onze eerste klanten mogen verwelkomen. Na een zorgvuldige transitie worden deze klanten nu bediend vanuit onze pensioenkringen. Er zijn inmiddels 3 pensioenkringen actief en dit jaar starten er nog eens 2 nieuwe pensioenkringen. Daarnaast hebben wij onze organisatie ingericht. Er staat een stevig fundament waarmee wij de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan. 

De pensioenwereld is volop in beweging. Belangrijke bewegingen zijn het nieuwe pensioencontract en de voortzetting van consolidaties in de sector. Stap ziet in deze markt kansen voor een gezonde groei door het bieden van toekomstbestendige pensioenoplossingen. Wij staan voor het pensioen van de toekomst.

Wij bedanken onze klanten die de zorg van hun pensioen aan ons hebben toevertrouwd. En wij kijken er naar uit om de komende tijd onze nieuwe klanten te verwelkomen en hen de voordelen van Stap te laten ervaren.