Zoeken

Martine Menko benoemd als lid Raad van Toezicht Stap

19-03-2021

De Vergadering van Belanghebbendenorganen (VvBO) van Stap heeft Martine Menko benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Stap. Zij vervangt Karin Roeloffs. Karin is eind 2020 terugtreden in verband met haar benoeming tot Hoofd Fiduciair Management bij Aegon Asset Management. De Raad van Toezicht van Stap bestaat per 16 maart 2021 uit Jacques Moors (voorzitter), Martine Menko en René Vermeirssen.

Ervaren toezichthouder met een financiële achtergrond
Martine Menko heeft een lange staat van dienst in de financiële sector. In de eerste fase van haar loopbaan heeft zij onder meer bij Citibank en Bank of America gewerkt. De afgelopen jaren heeft zij bij meerdere pensioenfondsen verschillende functies gehad. Zo is Martine Investment Officer geweest bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Beroepsvervoer over de Weg. Verder heeft zij bij verschillende financiële instellingen een toezichthoudende functies bekleed.

De VvBO kijkt uit naar een prettige samenwerking met Martine Menko
De Vergadering van Belanghebbendenorganen (VvBO) bestaat uit de voorzitters van de Belanghebbendenorganen van Stap. De VvBO heeft Martine Menko benoemd tot lid van de Raad van Toezicht. De VvBO is verheugd dat zij Martine mogen verwelkomen in de Raad van Toezicht van Stap. De VvBO kijkt uit naar een prettige samenwerking met Martine.

Raad van Toezicht verheugd met benoeming
De Raad van Toezicht is blij met de benoeming van Martine Menko. Voorzitter van de Raad van Toezicht Jacques Moors: “Wij zijn blij dat Martine Menko de Raad van Toezicht van Stap komt versterken. Zij heeft een indrukwekkende staat van dienst in de financiële sector. Ik ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het functioneren van de Raad van Toezicht.”

Bestuur heet Martine Menko welkom
Bestuursvoorzitter Huub Popping: “Het bestuur van Stap heet Martine Menko van harte welkom als nieuw lid van de Raad van Toezicht van Stap. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking de komende jaren.”